Oldal kiválasztása
Kiscsillag

Kiscsillag az A38 Hajón. Fotó: Somay Márk

A Kiscsillag március 13-i telt házas koncertje után ráadáskoncertet ad március 15-én az A38 Hajón. A nap különlegessége még, hogy ezen a napon kezdi meg adását a Petőfi TV, ami ezentúl minden este nyolc órakor élőben jelentkezik az A38 Hajóról, a Böngésző című ajánlóműsorral, illetve az Én vagyok itt című kulturális magazinnal.

Az eredetileg „negyven körüliek garázszenekaraként” alakult Kiscsillag az elmúlt közel tíz év alatt megjelentetett négy nagylemezt, adott több száz koncertet, túl van egy doboscserén… És természetesen továbbra is Magyarország egyik legnépszerűbb koncertzenekara, amelynek lételeme a telt ház. Épp úgy, mint az A38 Hajón, ahol a március 13-i fellépést ráadáskoncerttel kellett megtoldani: a a jegyek már a második koncertre is viharos gyorsasággal fogynak.

Március 15. nem csak a történelmi évforduló, meg a Kiscsillag ráadáskoncertje miatt fontos dátum. Ezen a napon indul az M2 csatorna este nyolc óra utáni műsorsávjában a Petőfi TV, ami vállaltan a Petőfi Rádió stílusát és hangvételét veszi fel. A műsorsávot a Petőfi Rádió főszerkesztője, Horváth Gergely irányítja, az élő adás műsorvezetői között pedig az MTVA ismert arcai, Tatár Csilla, Galán Angéla és Rátonyi Krisztina mellett Kerekes Péter, Fodor Imre és Jakab Márk szerepel.

Petőfi TV

Rátonyi Krisztina és Fodor Imre a Petőfi TV próbaadásában az A38-on. Fotó: Somay Márk

Az A38 Hajóról naponta este nyolckor jelentkezik a Böngésző című egyórás élő ajánlóműsor, illetve hétfőtől szombatig kilenc órától az Én vagyok itt című másfél órás kulturális magazinműsor – szintén élőben. A műsor gyakran kapcsol az Akváriumba is, illetve Budapest kulturális szempontból izgalmas helyszíneire.

Petőfi TV

Az adás frissen elkészült vezérlője az A38 Hajón. Fotó: Somay Márk

A Petőfi TV műsorán éjjelente folytatódik az A38 Hajó koncertsorozata: napi rendszerességgel lehet ötvenperces koncert- és portréfilmeket látni a legjobb magyar együttesekről és előadókról, illetve külföldi produkciókról.