Oldal kiválasztása

A klímaváltozás és az elmosódó évszakhatárok miatt vége a hagyományos augusztusi nyárzárásoknak: az A38-on már a szeptember is nyári hónap lett, így még tovább szólnak a legfinomabb elektronikus zenék a Hajó teraszain.

Deep house vibeolgatás a naplementében

Kedd, csütörtök és péntek szigorúan a minimal, deep house és techno szerelmeseinek találkozási pontja. A budapesti éjszakai élet három kiemelkedő szervezőcsapata és az ő vendégeik gondoskodnak a legspécibb szelekciókért. Keddenként a TrueSounds Igazi, mélyről feltörő, a magasba szárnyaló, a szokatlantól nem félő, lényegbevágó melodic, organic és deep house szettjei ringatják az Orrteraszt.

Az utolsó augusztusi Fine Selection eseményén Monoclick és Electric Boutique ötórás b2b szettje sorakoztatja fel a legpatentebb underground house-okat, karcos női vokálokat és a legszilajabb breakeket. De szeptemberben sincs megállás, minden csütörtökön hatalmas közös lazulás várható a Bedroom szervezésében, a hét mértani közepének megünneplésére. Július után a Fine Selection hozza el újra a fedélzetre a Ramazurit, Kirillt, Kernelt és Martin Szépét szeptember 7-én. De a hónap további részében is olyan csemegékre lehet felkészülni, mint Vilmos Vagyoczki és 7mirror.

Minden szombaton a Lick the Click csapata veszi át nem csak az Orr-, de a Tetőterasz feletti irányítást is, és szállítja a legkíválóbb szelektorokat és vendégcsapatokat a Fidulltól a Technokunston át a Pure Lustig. Szeptemberben is hasonló élményekre lehet számítani az egyik legstabilabb szombati sorozaton.

Hajómozgatás heti kétszer

A Next Level és a Bladerunnaz mélyebb medencékben edzett, Hajópattogtató trap és drum and bass ütemeket szállítanak minden szerdán és pénteken. A szinte végig teltházas nyári szezon után a szeptemberi szerdákon is a város legkeményebb trap- és dubstep rajongói töltik meg az Orrteraszt a HØT SPØT-on. Pénteken pedig már a Tetőteraszon is drum and bassre csiszolják a talpak a fedélzetet a legzseniálisabb külföldi és hazai meghívottakkal.

Sunday Sessions

Bár több sorozat is évek óta stabil szereplője az A38 nyarainak, ha van ikonikus dj, aki egybeforrt a Hajóval, aki már az avató pezsgőtörésben is aktív szerepet vállalt, az Dj Palotai.  Szeptemberben két vasárnapi chillezgetésre vár mindenkit az utolsó napsugarakban Yeromossal erősítve.