Oldal kiválasztása

Kulturális intézményként folyamatosan arra törekszünk, hogy még jobb élményt nyújtsunk látogatóink számára. Ezért indítottuk el ezt a felmérést, amelyben a te véleményedre is számítunk. Kérdéseinkkel elsősorban a koncerthelyszínekkel és zenefogyasztási szokásaiddal kapcsolatban szeretnénk többet megtudni.

Minden egyes válaszod hatalmas segítség számunkra, hiszen általuk megérthetjük, milyen igényeid, elvárásaid vannak, és hogyan tehetjük látogatásaidat valóban emlékezetessé. Fontos számunkra, hogy pontos válaszokat adj, hiszen csak így tudunk javítani szolgáltatásainkon.

Ráadásul a kérdőív megválaszolásával részt veszel egy nyereményjátékban is, ahol a kitöltők között koncertjegyeket sorsolunk ki!

A kérdőív kitöltéséhez az e-mail címed megadására van szükség. Az A38 Hajó a személyes adatokat kizárólag a kérdőíves felméréshez és a nyereményjátékhoz használja fel, harmadik személy részére nem adja át, nem tárolja.

A kérdőív kitöltésével és visszaküldésével hozzájárulsz, hogy a személyes adatot (e-mail cím) az A38 Hajó az adatvédelmi szabályzatában foglaltak szerint kezelje. Az A38 Hajó adatvédelmi szabályairól további információkat az A38 Hajó honlapján találsz.
(https://www.a38.hu/uploads/File/legal/privacy_policy_zh.pdf)

Köszönjük a segítségedet!