Oldal kiválasztása

Mozgalmas volt az idei év a Szabó Balázs Bandája számára: márciusban megjelent legújabb, Élet elvitelre című albumuk, amellyel turnéra indultak, majd két telt házas koncert keretében májusban bemutattak az A38 Hajón, júniusban a harmadik helyet érték el a Nagy-Szín-pad! tehetségmegmutatóján, felléptek fesztiválokon és vidéki nagyvárosokban, sorra adták telt házas koncertjeiket, és a már – szintén – telt házas évadzáró koncertjük után pedig már az is tudható, hogy jövőre az A38 Hajón köszöntik majd a tavaszt, két különleges koncerttel.

10387402_636907519724356_2673171826607212772_n.jpg

Hogy miért különleges? Mert az idén öt éves zenekar úgy döntött, hogy jövőre egy különleges akcióval emlékszik meg a nagy sikerű hajós lemezbemutatóról: rögtön két koncerttel, március 20-án és 21-én és olyan exkluzív jegyekkel, amelynek a tulajdonosai ajándékba megkapják az Élet elvitelre lemezt is, melyet Szabó Balázs alaposan kielemzett a vele készített interjúnkban is. Valamint mert a zenekar senkihez sem foghatóan vegyíti a magyar népzene, a jazz, az énekes-dalszerzői hagyomány és az alternatív rock elemeit – kilóg mindegyik kategóriából, de ettől függetlenül merít belőlük.

Rövid év volt, sodortak az álmok, dolgoztattak a tervek minket, jó hogy, futásaink nem voltak hiábavaló futások, hogy lépteinket sokan tartották szemmel. Így visszanézve – látva, hogy mi minden született és ki mindenki ölelt meg minket érte -, azt hiszem, végtelen hálával adózhatunk ennek az évnek, persze már szövődnek az új tervek és álmodjuk az új álmokat. Igyekszünk jó időben előkészíteni a következő titkos meglepetéseket, abból az egyik a tavaszi dupla koncertünk, amit szokásainktól eltérően már most előkészítettük – remélve, hogy így senki nem marad le, aki el szeretne jönni.” – mesél az idei évükről és terveikről a frontember Szabó Balázs.

 

A jegyek a márciusi koncertre már kaphatóak. A különjegyek, melyek mellé egy példány jár az Élet Elvitelréből, kizárólag december 24-ig vásárolhatók meg, az A38 Hajó jegypénztárában, utána már csak elővételes, illetve helyszíni jegy vásárlására van lehetőség.