Oldal kiválasztása

Tóth Gabival és zenekarával indul újra az ikonikus sorozat

Új helyszínről, megújult díszlettel, az A38 Hajó professzionális hang-és videorögzítő eszközeivel folytatódik az Akusztik koncertsorozat. A hetente megjelenő új felvételek vasárnaponként a Petőfi Rádióban hallhatók, hétfőnként az M2 Petőfi TV műsorára kerülnek, majd keddtől YouTube-on is elérhetők. Elsőként itt is van Tóth Gabi koncertje.

Méltó helyen folytatódik a korábban MR2 Akusztik névre hallgató, ikonikus koncertsorozat: a Magyar Rádió stúdiópalotája után az A38 Hajó koncertterme ad otthont az Akusztik szériának. Minden koncertről készül videófelvétel is, amit a megújult műsor díszletei még látványosabbá tesznek – ezek minden héten az M2 Petőfi TV-ben debütálnak, majd felkerülnek a YouTube-ra is. Elsőként Tóth Gabi és zenekara kapta a főszerepet, a róluk készült felvétel itt végignézhető:

A TV-s tehetségkutatókban ismertté vált Tóth Gabi az elmúlt időszakban zenekari felállással, más stílusban is megmutatta magát: az Akusztik műsorára beatbox-szal, gitárral és egyéb hangszerekkel kiegészülve lépett színpadra.

Tóth Gabi felvétele után hamarosan olyan előadók következnek a sorozatban, mint az Anna & the Barbies, a Mörk és Boggie.