Oldal kiválasztása

Tóth Gabi után egy másik műfaj dívája volt az immáron az A38 Hajó koncertterméből jelentkező Akusztik fellépője: a legújabb felvétel Pásztor Annáról és zenekaráról teljes hosszában visszanézhető a YouTube-on.

A Magyar Rádió stúdiópalotája után a Hajó koncerttermében újraindult Akusztik sorozat második fellépője a hazai underground stabilan élvonalas szereplője – ők az idén új lemezzel és mozifilmmel is jelentkező Anna and the Barbies.

Karrierük elejéről származó angol daloktól kezdve a Márti dalán át a legújabb lemez anyagáig szemléztek életművükből, amelyeket Akusztikra igazított formában, a megszokottnál visszafogottabban játszottak el. Külön ajánljuk Pásztor Sámuel 27:23-nál kezdődő egyszálgitáros-hidegrázós előadását.

Az Akusztik mellett Pásztor Anna nemrég más ügyben is járt a Hajón: ő volt az arca az idei KÉPZŐ művészeti pályázatnak. Az A38 és a Diákhitel közös felhívására már meg is születtek a nyertes alkotások; akit érdekel, hogyan gondolkodnak a tizen-huszonévesek a technológia mindennapi hatásáról, látogasson el az ingyenes kiállításra december 7. és 13. között a Kiállítótérbe! További infók a Facebook-eseményben.