Oldal kiválasztása

Számos rangos elismerést begyűjtöttek, a világ különböző pontjain játszák dalaikat a rádiók, a nyarat pedig a Hajó tetőteraszán indítják be június 23-án. Itt pedig betekintést nyerhettek az otthon, kocsiban, tini korban pörgetett kedvenceikbe.

Zagar – Eastern Sugar
Imádjuk ezt a dalt, egyszerűen zseniális.

Sena – Buckets full of love
Sena hangja és az egész lénye egyszerűen elképesztő. Rengetegszer láttuk már élőben és újra és újra elvarázsol.

Mary Popkids – Nightdrive
Igazi nyári sláger, egy időben a kocsiban mindig ezt hallgattuk.

Hangácsi Márton – Be Patient
Hangácsi Mártont még nem láttuk élőben, és ezt mindenképpen hamarosan pótolnunk kell, mert elképesztően jó dalokat ír, a hangja meg zseniális.

Palya Bea – Édesbús teher
Ritkán hallgatunk világzenét, viszont Bea hihetetlenül karizmatikus és csodásan játszik a hangjával. Egy hihetetlenül izgalmas zenei világ, ami élőben teljesen magával ragad.

Irie Maffia – Hands in the air
Rengeteg Irie Maffia koncerten voltunk az elmúlt években, mondhatni a tini korunkat irie koncerteken töltöttük, egyszerűen csoda.:)

Jónás Vera – This Time
Jónás Vera olyan könnyedséggel létezik a színpadon, hogy azt öröm nézni. Csodálatos egyéniség, fantasztikus dalokkal. Ezen a koncerten sajnos nem voltunk ott, viszont bár ott lehettünk volna.

Random Trip feat James Taylor
A random tripes élményeinket nehéz lenne összeszámolni, annyi koncerten voltunk. Az utóbbi időben Rita is zenélt velük néhányszor. Elképesztő zenészek, csodálatos harmónia, imádjuk.