Oldal kiválasztása

A koncerteken is különleges atmoszférát teremtő post-rock zenekar, a Törzs válogatott a legújabb A38 Home Tunesban. Ha már szétpörgetted az aggteleki Baradla-barlangban készült felvételüket, és az Átfordult is annyiszor hallgattad, hogy karcos lett tőle a Youtube, akkor ennek a listának örülni fogsz, megnézheted, kik inspirálják a srácokat.

Nyitray Dániel

We Lost The Sea (2017)
Kevés olyan zenekar volt az elmúlt években ami annyira megfogott, mint az ausztrál posztrock zenekar, a We Lost The Sea. A 2017-es koncertjükre ha jól emlékszem még úgy jutottam el, hogy nem is igazán ismertem őket. Az viszont biztos, hogy a Departure Songs című lemezük volt az az album, amit az elmúlt 5 évben a legtöbbet hallgattam. Elképesztő, hogy idén novemberben együtt játszunk majd velük Budapesten!

Föllakzoid (2016)
Nagyon emlékezetes volt a chilei Föllakzoid előtt fellépni 2016-ban. Nagy hatással volt rám a zenei megközelítésük, ahogy elektronikus zenei bulikra jellemző flow zenét csináltak rock-trió felállásban.

Makrohang (2016)
A Föllakzoidos estén a Makrohang is fellépett, ami az egyik kedvenc magyar zenekarom volt akkoriban, sajnos azóta már nem aktívak.

God Is An Astronaut (2014)
Nem tudom hogy a 2014-es koncerten voltunk-e ott amiről a videófelvétel van, vagy 2018-ban. Somával voltunk ketten és elképedtünk, hogy ennyien ismerik és szeretik a God Is An Astronaut-ot Budapesten, kb teltház volt.

65daysofstatic (2014)
Ez pedig egy olyan koncert, amin bárcsak ott lettem volna…

Lehoczky Zsombor

Frank Turner and the Sleeping Souls

Balázs Soma

Monophonics