Oldal kiválasztása
Ducking Punches

Laza folk-punk új lemezzel: Ducking Punches

Dan Allen, Frank Turner egykori gitártechnikusa – aki tavalyelőtt is fellépett az A38 Hajón a Sleeping Souls sessionzenészeként, és az előzenekar, a Ducking Punches énekes-frontembereként – idén ismét visszatér. Ezúttal megint Frank Turner előtt lép fel a hajón április 13-án. A különbség csupán annyi, hogy a Ducking Punches most új, nagyon friss, ma megjelent, és lejjebb meg is hallgatható nagylemzét mutatja be.

Az új lemez, a Fizzy Brain már a zenekar új kiadójánál jött ki. Az előző album után a régi barát, Frank Turner beajánlotta őket a nagyon jó nevű Xtra Mile-hoz. Dan nagyon fellelkesült a lehetőségtől, és a korábban többé-kevésbé szabadidő-szólóprojektként működő Ducking Punches igazi együttessé vált.

Elértem arra a pontra, ahol elegem lett az örökös szólókoncertekből. Egyszerűen nem olyan szórakoztatóak, mint egy zenekar. Egész más a viszonyod a közönséggel” – mondja Dan, és ennek megfelelően összerakott egy öttagú zenekart, ami sokkal dinamikusabb zenét is játszik. Igazi laza, felszabadult folk-punk dübörög a Fizzy Brainen, amit a Punktastic jóvoltából most itt is meg lehet hallgatni a budapesti koncert előtt.

KÖVESD AZ A38 BLOGJÁT!
Az A38 hírei, exkluzív anyagok, interjúk, minden a fellépőkről és a kulisszák mögül. Iratkozz fel az A38 Hajó blogjára itt!