Oldal kiválasztása

„Ez egy igazi család”: Budapest Trap Squad

A Budapest Trap Squad bulik 2017-ben is ugyanarról szólnak majd, mint tavaly: a legjobb hazai DJ-k pörgetik a legfrissebb basszus zenéket a trap-től a hybrid-en és dubstep-en keresztül a bass house-ig, eksztatikus hangulatban. A január tizennegyedikei évnyitó party kapcsán meséltek a rezidensek arról, hogy mely számokra vannak épp a leginkább rákattanva.

Dublic

Nagyon rég volt már olyan basszuszenei rendezvénysorozat a városban ahová kimondottan a hazai szcéna miatt ennyi ember mozdul meg hónapról hónapra. Nagy öröm ez számunkra és az, hogy ennyi tehetséges fiatallal zenélhetünk együtt. Ez egy igazi család. #nextlevelfamily

Torro Torro x Aylen – Designed 4 U
What So Not – Divide & Conquer

Skrude

Ez az a buli, ahol bámit lejátszhatok, akár a legnagyobb slágereket, akár külföldi producer cimboráim kiadatlan, eddig sehol nem hallott zenéit, de az új, készülőfélben lévő trekkjeimet is bátran letesztelhetem itt. Lehet játszani trapet, dubstepet, hybridet, de akár betonkemény jersey club is megszólalhat, mert a közönség érdeklődő, és nyitott mindenre.

Jnthn Stein – FYAYWAS
Quix – The Cut

Sammie Beats

Örülök, hogy részese lehetek ezeknek a buliknak a Next Level által, ahol szüntelenül száz százalékban magamat adhatom a színpadon! Minden alkalommal fantasztikus élményt nyújtanak ezek a bulik számomra!

Mura Masa – Lotus Eater
The Weeknd – Starboy

B’Andre

Kialakult egy bensőséges viszony a DJ-k és a közönség között. Úgy érzem, hogy a Budapest Trap Squad fellépőit ugyan azok a dolgok motiválják, ugyan azért küzdenek. Mindenki próbálja a legjobbat kihozni magából a színpadon. Ez maximálisan érződik a rendezvény hangulatán is.

Rickyxsan – Nu Dub Slander
Yookie – After All

Bevild

A közönség nagyon nyitott, itt bátran be lehet dobni a kevésbé ismert zenéket. Az pedig, hogy egy teljesen hazai lineup-ra ennyien kíváncsiak, külön öröm.

Axel Boy – Phantom Pain
Royal Disco – Gnarly

Myamo

Azt szeretem a Budapest Trap Squad bulikon, hogy mind a DJ-k, mind a közönség nyitott a kísérletezőbb zenék iránt. Ez az egyetlen buli, ahol egy setbe be tud férni a fent említett két szám is egymás mellett. Olyan az egész, mintha a nyár délutáni HØT SPØT bulik költöztek volna át a hajó gyomrába: csak jó vibe-ok egész este.

Big Makk – Jenga (featuring City Tucker)
Phiso – Jotaro

SixSix

Szerintem jó, ha az emberek buli közben megismernek új számokat, ezért is tartom fontosnak ezt a buli sorozatot. Illetve tök jó, hogy minden bulira van előre kitalált koncepció (például mannequin challenge).

Skrude – BTG
Gravez – Phantom