Oldal kiválasztása

Már hallgathatjátok legfrissebb dalaikat a nemrég megjelent Digitális/Analóg című lemezükről, itt pedig a Carson Coma tagjainak legemlékezetesebb koncertélményeiből és számukra legkedvesebb dalokból válogatott gyűjteményben merülhettek el.

Héra Barnabás

Birth of Joy – Rock & Roll Show
„Közel öt éve ott voltam ezen a koncerten, a Middlemist Red előtt játszott ez a számomra méltatlanul elfeledett holland trió. A világon ezt a jellegű dobolást kedvelem talán a leginkább, tökéletes dobszóló, amiből úgy indult el ismét a dara, hogy egyszerre lettem libabőrös és akartam felrúgni egy asztalt.”

Emil.Rulez! koncert
„Eleve kedves emlék számomra ez a koncert, mert bár én nem voltam ott, a szüleim viszont elmentek kettesben bulizni, másnap pedig előszeretettel mutatták a koncerten készített amatőr felvételeiket. Csak miután felkerült a profi koncertfelvétel is a YouTube-ra, akkor szúrtam ki az első sorban felhőtlenül mulató Csepella Olivért – már ezért is érdemes megnézni.”

Hiperkarma koncert
„Szerintem ez volt a hiperkama legjobb időszaka, az első két lemezzel, ugyanazzal a felállással, amivel mi is játszunk. Meg amúgy is, milyen egybeesés lehet az, hogy semmi akadálya sem lehet annak, hogy a balkezes dobos előre mehessen énekelni, mert van egy balkezes perkás is a zenekarban? Lehet, hogy innen eredt az ötlet, hogy amúgy a Peti is simán el tudna dobolni egy vicces feldolgozást.”

Gaál Péter

Kispál és a Borz koncert
„Sokáig sajnáltam, hogy nem lehettem Kispál és a Borz koncerten, így ezt a koncertvideót sokszor megnéztem, amikor egy kis pozitív energiára volt szükségem. Szerencsére ezt a lehetőséget bepótolhatom, hiszen nyáron nyomnak egy koncertet, amire nagyon kíváncsi vagyok! Amúgy a gimi utolsó évében az iskolanapon eljátszottuk a Ha az életben című dalt az osztállyal és talán az volt az első alkalom, amikor egy színpadon több ember előtt zenéltem.”

Deva – Witchcraft
„Elképesztő, hogy mekkora hangulatot tud teremteni egymaga is, bár mostanában amúgy egyre jobban növekszik a zenekar, aminek nagyon örülök, mert csak fokozza ezt a vibe-ot. Nagyon élem Deva eddigi alkotásait, Kolorádón sikerült belehallgatnom a koncertjükbe, hatalmas energiák szabadulnak fel! Nagyon remélem, hogy még sokszor lesz alkalmam hallani őket élőben.”

The Qualitons – Zöld-sárga
„Mindig lenyűgözött a Qualitons, hiszen top zenészek játszanak valami egészen különlegeset. Amikor kiadták a Kex feldolgozáslemezüket két, számomra teljesen különböző univerzum találkozott egymással, de a végeredmény megint nagyon izgalmas lett. Meg mennyire király már, hogy eljutottak a KEXP stúdiójába és ott többek között ezt a dalt is előadták! Egyébként Pécsen egyszer koncerteztünk együtt, komoly volt.”

Fekete Giorgio

Middlemist Red
„Azóta is nagy szeretettel gondolok vissza azokra az időkre, amikor délután a rakparton iszogattunk a barátaimmal, majd bementünk Middlemist Red-re. Emlékszem, ahogy állok ezeken a koncerteken, és egyre jobban konkretizálódik bennem az a vágy, hogy én is ezt akarom csinálni.”

30Y – Sötét van
„A legeslegszebb 30Y dal, legeslegszebb környezetben.”

Magic Mosquitoz – Rave
„A legeslegszebb Magic Mosquitoz dal, legeslegszebb környezetben.”