Oldal kiválasztása

Megmosolyogtató véletlen, hogy két zenésztárs, Sallai Laci és Szabó Benedek szólókoncertjei és könyvkibeszélői követik egymást a Bookline-nal megálmodott programsorozatunk, a B-oldal programjában. Fellépése előtt megkérdeztük Lacit a Hajón szerzett koncertélményeiről, adta magát, hogy a szerdán színpadra lépő Benedek se maradjon ki ebből. Az alábbiakban Home Tunes-szériánk negyedik alanya idézi fel a kedvenc pillanatait a Koncerttermünkből.

Beach Fossils – Sugar (2017)

2017 egyik legjobb száma 2017 egyik legjobb lemezéről, nem öt, nem tíz, nem tizenöt évvel később, hanem akkor, amikor a legtöbbet számított.

Of Montreal: Heimdalsgate Like a Promethian Curse (2017)

Ezt pedig tíz évvel a kedvenc Of Montreal-lemezem megjelenése után is akkora extázis volt élőben látni és hallani, hogy azt hittem, elájulok.

Regisztrálj Benedek ingyenes koncert + könyvkibeszélőjére ezen a linken!

Frankie Cosmos – I’m 20 (2016)

Buszokon, villamosokon, tömött metrókocsikon, zuglói és budai utcák szűrt fényében volt többé-kevésbé hűséges társam ez a szám és a hozzá tartozó lemez abban az évben, ami tízezer évig tartott. A végére nagyon szép ajándék volt ez a koncert.

A kedvenc A38-as koncertem a Fél Fény 2013-as fellépése volt, ami sajnos nincs fent a csatornán.

Van viszont több száz felvételünk további zenekarokról a tematikus YouTube-csatornáinkon (A38 Vibes // A38 Rocks // A38 World // A38 Free), iratkozzatok fel rájuk heti egy teljes koncertfilmért!